HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

Fortnite Benzeri Denemeniz Gereken 15 Oyun

Fortnite Benzeri Denemeniz Gereken 15 Oyun

Fortnite gibi Fortnite olmayan bir oyun mu oynamak istiyorsunuz? Kitaplığınıza biraz daha çeşitlilik katabilecek bazı önerilerimiz var.

Battle Royale oyunlarından bahsedildiğinde Fortnite'ı düşünmemek elde değil. Fortnite'ın (ücretli) bir kule savunma hayatta kalma oyunu olarak piyasaya sürülmesinden sadece aylar sonra Epic, aynı kapsayıcı mekaniği kullanan, oynaması ücretsiz bir battle royale modu yaparak bir kumar oynadı. Fortnite'ın bina mekaniğini, ayakta kalan son oyuncu konseptiyle Battle Royale'ın bir araya getirmesi anlık bir başarıydı. Bununla birlikte, Fortnite dört yıldan fazla bir süredir piyasada ve belki de bazı yönlerden benzer bir şeye bakmak istersiniz. Fortnite gibi en iyi 15 oyunu bir araya getirdik.

Call of Duty: Warzone


Activision'ın battle royale pazarının ne kadar büyüdüğünü fark etmesi an meselesiydi. Stüdyo ilk olarak savaş boyalesini Black Ops 4'ün Karartma modunda tanıttı, ancak geçen yıl Activision bağımsız, oynaması ücretsiz bir deneyim sunmak için bu temel üzerine inşa etti. Sonuç, Call of Duty'nin sindirimi kolay, ayakta kalan son kişi biçimindeki mükemmel çok oyunculu oyunu Warzone oldu. Tıpkı Fortnite gibi, Warzone da yavaş yavaş küçülen bir haritanın baskısıyla uğraşırken, rekabeti geride bırakmakla ilgilidir.

Warzone'un Fortnite'dan ilham aldığı bir başka alan da, bu oyunun içerik metaversini büyütmeye odaklanması. Warzone, Die Hard'dan John McClane, John Rambo ve hatta Texas Chainsaw Massacre'den Leatherface gibi gümüş ekran simgeleri olarak son aylarda sevimsiz aksiyon ve sinematik hesaplaşmalar için bir cennet haline geldi. PlayStation, Xbox ve PC'de mevcut olan Warzone, hiçbir fiyat etiketi eklenmemiş saf bir Call of Duty eylemidir. 

Apex Legends


Three's Company sadece sevilen bir sitcom'un adı değil, aynı zamanda Respawn Entertainment'ın Apex Legends oyununun varsayılan biçiminde nasıl çalıştığına dair mükemmel bir isim. Üç uzman ekip kurar, koşarak yere iner ve ardından harita çok küçülmeden önce hangi takımın galip gelebileceğini görmek için birlikte çalışır. Apex Legends'ı, iletişim için mükemmel ping sisteminden yemyeşil görsellerine, iyi hazırlanmış silah oyunlarına ve katılabileceğiniz çok sayıda moda kadar, türün birçok hayranı için tercih edilen battle royale oyunu haline getiren bir dizi faktör var.

İçerik düşüşleri söz konusu olduğunda nicelikten çok kaliteye odaklanan Apex Legends, birkaç yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana piyasadaki en başarılı battle royale oyunlarından biri haline geldi. Zirveye çıkmak için ne kadar rekabetle uğraşmak zorunda olduğu düşünüldüğünde, küçük bir başarı değil. Apex Legends'ı oynaması ücretsiz ve PlayStation, Xbox, Switch ve PC'de mevcut.

PUBG

Battle Royale türünü deneyen ilk oyun olmayabilir, ancak PlayerUnknown's Battlegrounds, bu modun öğelerini popülerleştirmeye yardımcı oldu ve bu muhteşem kazanan tavuk yemeği unvanını almak için sektörde yeni bir silahlanma yarışını harekete geçirdi. Bugün hala güçlü olan PUBG, gerçekçi grafikleri, bağımlılık yaratan eziyeti ve son derece eğlenceli e-spor maçları için sadık bir takipçi kitlesi kazandı. PC, Xbox, PlayStation veya mobil cihazlarda süper olan PUBG, ilk piyasaya sürülmesinden ve dünyayı kasıp kavurmasından yıllar sonra hala unutulmaz anlar yaratma yeteneğine sahiptir.

Warframe

Fortnite için büyük bir çekiliş, sürünün arasından sıyrılmanıza yardımcı olacak bir dizi kozmetik seçeneğe, avatarınızı zarif bir gizli ajan muzuna, bir PlayStation simgesine ve hatta Batman'in karanlık bir yansımasına dönüştürebilecek görünümlere sahip olmasıdır. çarpık gerçeklik. Warframe, karakterinizi her türlü tuhaf ve harika biyoorganik zırhla donatıldığını görmekle aynı seviyeye ulaşır, ayrıca düşmanları kesmenize ve kesmenize izin veren bir üçüncü şahıs aksiyon oyununun gerilim filmi olma avantajına sahiptir. süreçte bir kuruş harcamak zorunda. Waframe, PS4, Xbox, Switch ve PC'de ücretsizdir.

GTA Online


Yeni oyunlardan önce Grand Theft Auto V, 2010'larda çok oyunculu bir oyunun ne olabileceğine dair kural kitabını yeniden yazıyordu. O on yılda sosyal alanlar olarak oyunların planını oluşturan GTA Online, herhangi bir günde hala bir etkinlik kovanıdır ve her hafta sandbox'ına yeni bir şey ekler. Fortnite'ın sosyal alanlarının hayranıysanız, çevrimiçi bir kimlik oluşturuyorsanız ve giriş yaptığınızda her zaman yapacak yeni bir şeyler buluyorsanız, GTA Online tam size göre. GTA Online, Grand Theft Auto V'e dahildir ancak PlayStation, Xbox ve PC'de ayrıca satın alınabilir.

Fall Guys: Ultimate Knockout


Fall Guys, resmi irfanına göre bilimin tiksintisi olan bir organizmanın kontrolünü size veriyor ve sonra bu insan çekirdeklerinden düzinelercesini yalnızca bir kazananın ve birçok kaybedenin olabileceği tuhaf arenalara salıyor. Bu, her şeyden çok Squid Game gibi görünse de, Fortnite etkileri, düzenli olarak kendi metaverse'sinde genişleyen büyüleyici bir savaş rotasıyla sonuçlandı ve size avatarınızı Tron, Godzilla vb. daha fazla.

Geçen yıl lansmanından bu yana, Fall Guys kendi yolunu alevlendirme konusunda harika bir iş çıkardı ve herhangi bir koşu sırasında katılabileceğiniz düzinelerce oyunla, harika bir çılgın aksiyon ve aktivite frakası. Fall Guys konsollarda, PC'de ve iOS'ta kullanılabilir.

Naraka: Bladepoint


Ülkedeki en iyi savaşçının kim olduğunu görmek için savaşan yüz kişi olmayabilir, ancak herhangi bir zamanda daha kolay yönetilebilir 60 yarışmacı ile Naraka Bladepoint, hoş karşılanmasını aşmayan tatlı bir rekabetçi eğlence noktasına ulaşır. Her oyuncunun kılıcı kullanma konusunda ustalaştığı üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olan Naraka: Bladepoint, oyunculara yedi farklı savaşçı seçeneği sunar ve onları yalnızca güçlü bir dövüşçü için yeterince büyük olan bir adada kendi hallerine bırakır.

Battle royale türünde yeni bir dönüş olan Naraka: Bladepoint'in karmaşık dövüş ve katmanlı hareket sistemleri, emsallerinden ayrı durmasına yardımcı oluyor ve büyük video oyunu şemasında hala nispeten genç olsa da, geleceği şu anda parlak görünüyor. Naraka PC'de mevcut ve PS5'ten başlayarak yakında konsollara gelecek.

Hunt: Showdown


Bu listedeki diğer oyunlardan farklı olarak Hunt: Showdown, PUBG'de ayak seslerini duymaktan daha sinir bozucu olan Hunt: Showdown'ın haritasının derinliklerinde gizlenen kötü bir canavarı ortadan kaldırmak için çılgınca acele etmesi, aynı şeyi yapmak isteyen diğer avcılarla karşı karşıya kalmanıza neden oluyor ve bu kadar çok kaşınan parmakla, uzun değil rekabet kendini inceltmeye başlamadan önce. Bu ürkütücü arkadan bıçaklama atmosferi, kalp atışlarını hızlandıran bir deneyim sağlar ve bu oyunda apeks avcısı olarak ortaya çıkacak kadar uzun süre hayatta kalırsanız, son derece tatmin edici bir deneyimdir. Hunt: Showdown PS4, Xbox, PC'de mevcuttur.

CRSED: F.O.A.D.


Bir Süpermen kötü adamı gibi görünen bir başlığa sahip olmasına rağmen, CRSED: F.O.A.D. hala battle royale unsurlarına sahip harika bir küçük çok oyunculu nişancı oyunudur. Bunu dünyanın diğer Fortnite'lerinden ayıran şey, muhteşem bir April Fools şakası olarak başlaması ve sonunda kendi hayatını almasıdır. Hayranlar oyunun mutfak gereçleri zırhına, korkunç gürültülü araçlarına ve umarsız tavrına aşık oldular ve 2020'de CRSED: F.O.A.D. tüm battle royale türünde arsız bir kazıya dönüşmüştü. Konsollarda ve PC'de kullanılabilir.

Darwin Project


Fortnite ile birkaç yüzey benzerliğine sahip olmasına rağmen, Darwin Project bu oyunun tam tersi gibi hissediyor. Her harita on oyuncuyla sınırlıdır, düellolar onlara daha fazla elektrik verir ve silahların olmaması, reflekslerinizden daha fazlasına güvenmeniz gereken oyuna taktiksel bir bükülme ekler. Lansmandan sonra, azalan bir oyuncu tabanı oyunun sonunda öldüğünü ve stüdyodan gelen desteğin azaldığını gördüğü için Darwin Projesi için işler çok pembe değildi. Yine de, sizinle birkaç tur oynayacak birini bulabilirseniz, daha iyisini hak eden bu oyun için günlüğünüze birkaç tarih karalamaya değer.

Pokemon

İnan bana, kafam somut çarpışmalardan nispeten kurtuldu ve Pokemon'un Fortnite'a benzer bir şey denemek isteyen biri için mükemmel bir oyun olduğunu kanıtlayabilirim. Sonuçta, her iki seride de canlı görseller, keşfedilecek büyük sanal alanlar ve toplanıp savaşılacak çok çeşitli karakterler var. Benzerlikler burada bitmiyor çünkü bir Pokemon bölgesini ne kadar çok keşfederseniz o kadar küçülür. Sadece siz, meydan okuyucular ve spor salonu liderleri arasında yolunuza çıkan, sonunda arazinin zirvesine ulaşan ve Elite Four'u ele geçiren, en sonunda Pokemon dünyasının zirvesinde yapayalnız durana kadar. Fortnite'ın herhangi bir hayranıyla yeterince iyi rezonansa girmesi gereken unsurlar, hayatta kalan tek kişi için kapışıyor. Pokemon Sword and Shield, Nintendo Switch'te mevcut ve Diamond ve Pearl yeniden yapımları köşede.

Roblox

Düşünebiliyorsanız, Roblox'ta inşa edebilirsiniz. Ve onu havaya uçurun, yani bu muazzam sosyal sanal yaratıcılık sanal alanında kazanacağınız yeni bir arkadaş çetesinin yanında. Doğru grubu bulun ve Roblox, ailenizin genç üyeleri için oyun geliştirme dünyasına paha biçilmez bir ilk adım olur. Roblox, PC ve mobil cihazlarda kullanılabilir ayrıca şu sıralar Squid Game ile ünlü!

Minecraft

Minecraft, kereste için ağaçları delmenin sonunda akıllara durgunluk veren saray mülklerinin ve makinelerin yaratılmasına yol açabileceği bir oyun olsa da, bu Mojang'ın mega-popüler sandbox'ının daha kötü bir yanı olmadığı anlamına gelmez. Oluşturma araçlarının gücü sayesinde Minecraft'ın Açlık Oyunları sunucuları, Battle Royale türü için 2012 yılına kadar zemin hazırlayarak PUBG ve Fortnite'ın bu türde en üst düzeyde hüküm sürmesinin yolunu açtı.

Bu sunucular bugün hala ziyaret etmeye değer ve farklı türde bir PvP yarışmasından hoşlanıyorsanız, hafıza şeridinde nostaljik bir yolculuk için Minecraft'ın Açlık Oyunlarına atlamayı deneyin. Minecraft, aklınıza gelebilecek hemen hemen her modern platformda mevcuttur.

Sea of Thieves

İlginç bir sanat yönetmenliği mi? Kontrol etmek. Keşfedilecek devasa bir harita mı? Kontrol etmek. Sizi almak için dışarıda olabilecek veya olmayabilecek oyuncular? Bu, Sea of Thieves'i Fortnite ile karşılaştıran listede bir kez daha kontrol edilmiş, çünkü Rare'in keyifli deniz macerası savaşta hafif olabilir, ancak kesinlikle Epic'in mega popüler oyununun hayranlarına hitap edecek bir sosyal yönü var. Son derece nemli ve çok daha fazla deniz barakaları koleksiyonu içeren Sea of Thieves, arkadaşlarınızla en iyi denizcilik deneyimini yaşatmaya odaklanmasıyla etkilemeye devam ediyor.

Trove

Fortnite ile karıştırılmış bir Minecraft klonu gibi görünebilir, ancak voksel kaplamasının ötesine baktığınızda Trove bundan çok daha fazlasıdır. Trove, bir oyuncuya macera, aksiyon ve sosyal maceralar atıyor, destansı ganimet, vurulacak çok sayıda düşman ve iyi bir ölçü için keşfedilecek zindanlar gibi RPG öğelerini karıştırıyor. Ayrıca, MMORPG formülünde, derinliklerine indiğinizde, normdan çekici bir sapma için birkaç zarif bükülme var.

Ayrıca tüm zamanların en iyi 15 Xbox oyunu için bu bağlantıya tıklayabilirsin!

Benzer Yazılar

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 12 Ücretsiz Oyun Kazanabilecek

Amazon Prime Üyeleri Nisan Ayında 1...

Devamını Oku
CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witcher Mobil Oyunlarının Gelecekte Gelebileceğini Söyledi

CD Projekt, Cyberpunk 2077 ve Witch...

Devamını Oku
GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Ancak 2026'ya Kayabilir - Rapor Üretimin gerilediği söyleniyor.

GTA 6 "2025 Başını" Hedefliyor Anca...

Devamını Oku
Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinası Clove!

Valorant’ın Yeni Ajanı Ölüm Makinas...

Devamını Oku
Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruldu!

Marvel 1943: Rise of Hydra Duyuruld...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın