HİPOPOTAMYA, OYUN DÜNYASINDA FARKLI BİR ÜTOPYA!

PlayStation Plus Mart 2022 oyunları sızdırıldı

PlayStation Plus Mart 2022 oyunları sızdırıldı

Daha öncelerinde de PS Plus oyunlarının sızıntı haberini veren Dealabs kullanıcısı billbil-kun, PlayStation Plus Mart 2022 oyunlarının sızdırıldığı duyurdu.

Playstation Plus Mart oyunlarının açıklanmasına bir hafta kala daha öncelerinde de PlayStation Plus oyunlarını sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, yaptığı bir paylaşımda PS4 kullanıcılarının PS Plus üyeliği ile ücretsiz bir şekilde oynayabileceği oyunları açıkladı.

PLAYSTATION PLUS MART 2022 OYUNLARI

Her ay PlayStation Plus oyunlarının sızdırılmasıyla ünlenen DeaLabs kullanıcısı billbil-kun, PS Plus Mart oyunlarının Team Sonic Racing ve Ark Survival Evolved olduğunu bildirdi.

  • Ark Survival Evolved – PS4
  • Team Sonic Racing – PS4
  • Ghostrunner – PS5
  • Ghost Of Tsushima: Legends – PS4/PS5


TEAM SONIC RACING - PS4

Team Sonic Racing, 2019 kart yarış oyunu ve Sega'nın Sonic the Hedgehog serisinden bir oyun. Dizinin oyuncu kadrosundan 15 karakterden birini kontrol eden oyuncular, spor arabaları kullanarak yarışlarda yarışıyor.

ARK SURVIVAL EVOLVED - PS4

ARK: Survival Evolved, Studio Wildcard, Instict Games, Efecto Studios ve Virtual Basement işbirliğiyle geliştirilen bir aksiyon-macera hayatta kalma video oyunudur.

Benzer Yazılar

PlayStation Plus Mart 2022 oyunları sızdırıldı

PlayStation Plus Mart 2022 oyunları...

Devamını Oku
Şifrenizi mi unuttunuz?

Kişisel verileriniz, Hipopotamya'daki deneyiminizi geliştirmek, hesabınıza erişimi yönetmek ve aşağıda açıklanan diğer amaçlar için kullanılacaktır.

Bayi olmak istiyor musunuz?

Sosyal medya hesabınızla giriş yapın